Zuivering & Vernieuwing

Ben je tevreden met je gewicht?
Zo niet, is het goed om te kijken waarom niet. Voel jij je te zwaar of te licht? Ben je ondanks voeding en beweging niet tevreden met je gewicht? Het kan dan zijn dat je voeding op andere gebieden tekort schiet. Deze module genaamd 21 daagse Zuivering richt zich op de voeding voor je Body, Mind & Soul. Ben jij toe aan opschoning van jouw lichaam? Wil jij beter voor je lichaam zorgen? Dan is deze 21 daagse Zuivering iets voor jou. 

 

Module 21 daagse Zuivering

Het is bekend dat het lichaam 21 dagen nodig heeft om te wennen aan een nieuwe gewoonte. Met de op en afbouw erbij ben je één maand bezig. Wetende dat abrupt jezelf ontzeggen van je huidige (voedings)patroon niet werkt, doen we het hier stap voor stap én je mag behouden waar jij van geniet. Je let op je voeding, je krijgt kennis over je lichaam en je krijgt opdrachten die je helpen om meer in verbinding met jezelf te komen. We zoomen in op je gevoelsleven. Jouw lichaam heeft alle antwoorden op jouw vragen. Maar hoe kun je dit ontcijferen? Voelen is een. Daarnaast helpt kennis over je lichaam jouw beter begrijpen en misschien wel motiveren om beter voor jezelf te zorgen.  Waar dient het voor en hoe kun je het ondersteunen? Het is even volhouden maar door de kennis en voelbare resultaten krijg je meer motivatie om door te gaan. 

Je kunt deze module gebruiken als een opschoning voor je lichaam een á twee keer per jaar óf je maakt er je levensstijl van. Na die 21 dagen zou je lichaam eraan gewend moeten zijn. Het is aan jou of je die lijn wilt doortrekken. Het gaat uiteraard om de juiste balans tussen genieten en goed voor je lichaam zorgen. Dus koffie en chocolade mag maar met mate.

Voeding voor lichaam en geest

Verbazingwekkend dat we onze auto nog beter behandelen dan ons eigen lichaam. 1x per jaar netjes naar de APK, grote beurt, banden wissel, olie verversen, tijdig tanken, door de wasstraat etc. Of neem een plant, we geven de plant water en geen cola, omdat we weten dat cola niet goed is voor de plant? We weten allemaal wat wel en niet goed voor ons is. Het weten en toch doen en er een slecht gevoel aan overhouden is voor velen herkenbaar. En tegelijkertijd is juist die zelfbestraffing ziekmakend. Hoe krachtig je gedachten zijn blijkt wel. Als je denkt dat een glas water slecht is, en je drinkt het dan is het ook slecht. Denk je dat koffie goed voor je is, dan is het ook goed voor je. Je gedachten coderen als het ware jouw voeding, op alle niveaus:

 • fysiek niveau > voedingsmiddelen die we tot ons nemen
 • psychisch niveau > de indrukken die we op nemen
 • emotioneel niveau > de gevoelens
 • sociaal niveau > al ons contact met anderen
 • spiritueel niveau > je besluit om de verbinding met anderen aan te gaan

Let dus op wat je energie kost en wat je energie geeft. Een natuurlijke bescherming is dan een must. Het gaat over het belang van de vijf essentiële positieve gevoelens die jouw natuurlijke bescherming vormen. Hier gaan we het in de 21 daagse Zuivering over hebben. Deze module is geen vervanging voor het Body Mind Release traject, wel een goede voorbereiding.

Doel

 • opschonen, detox voor lichaam en geest
 • jezelf zuiveren en als herboren voelen
 • kennis over je lichaam, wat doen gedachten en gevoelens met je lichaam

Inhoud

 • je let 21 dagen op je voeding
 • je ontvangt 21 dagen tips, weetjes en oefeningen

Upgrade, maak deze Zuivering&Vernieuwing van jezelf helemaal compleet met:

 • een energetische behandeling bij aanvang om het geheel op gang te brengen
 • én je sluit af met een energetische behandeling om het geheel een boost te geven zodat je na afronding langer profijt hebt van het behaalde resultaat 

Investering 

 • Optie Compleet

  Twee energetische behandelingen én de module 21 daagse Zuivering samen van E165,- voor E100,- 

 • Optie Basic

  Module 21 daagse Zuivering bestaande uit tips, weetjes en oefeningen voor een detox van lichaam en geest E15,-

Aanmelden

Meld je aan voor de 21 daagse Zuivering. Ik neem dan persoonlijk contact met je op.

Scroll naar boven