BODY MIND RELEASE TRAJECT

Kies voor Zelfbevrijding - Zelfaanvaarding - Verbinding

Je weet zelf wanneer je hier aan toe bent. Namelijk, wanneer jouw (zelf)bewustzijn zo ontwikkelt is dat je begint te realiseren dat jij je werkelijkheid creëert. Wanneer erover praten en leren omgaan met, geen soelaas meer biedt. Wanneer je beseft dat je leven met je mee verandert en dat jij met steeds meer vertrouwen en overgave het leven vindt.

 

De therapie

De therapie is erop gericht de innerlijke oorzaak van je levensklachten aan te pakken. Body Mind Release heeft de beperkende gevoelens en overtuigingen volledig in kaart gebracht. Je laat specifieke gevoelens (Body) en gedachten (Mind) effectief zelfstandig los(Release) en haalt de positieve gevoelens weer terug(Mindkicking). Dit doe je in een traject van 6-8 weken onder specialistische begeleiding.  We pakken effectief de kern aan. Niet praten maar doen! Het is een methode die je na het afronden van het traject kunt toepassen in je dagelijks leven. Sterker nog, als je de methode in je leefstijl implementeert, is het een kado van levenswaarde! 

in gesprek

Hoe het werkt

Met het Body Mind Release basis traject pak je in een relatief korte tijd, effectief de innerlijke oorzaak van je levensklachten aan.

Body Mind Release brengt de chakra’s in balans door balans te brengen tussen beperkende en positieve gedachten en gevoelens. "Ik ben neutraal, zonder gedachten en gevoelens. BLISS, heelheid en zonder oordeel. Manifesteren vanuit jou." Een absolute meerwaarde van deze methode is dat de beperkende gedachten en gevoelens per chakra in kaart gebracht zijn zodat we specifiek en doelgericht te werk kunnen gaan. Ieder persoon is anders door het verschil in (dis)balans hierin. Maar omdat iedereen alles bezit wat hij of zij nodig heeft, is het altijd een eer om met respect voor elkaar hier samen aan te werken.

Duur:  6-8wkn

In de eerste 3-4 weken ga je als het ware een grote schoonmaak doen. Je ziet jezelf wel in de spiegel staan, maar de bril waar je doorheen kijkt is nog flink vervuilt. Hierdoor zie je de werkelijkheid niet helemaal zoals het is. Het verhelderen van je kijk doen we in stappen.

week 1 Loslaten algemene beperkende gedachten en gevoelens

In deze eerste week ga je meteen hard aan de slag. Je krijgt een oefening mee die je minimaal twee keer per dag hoort te doen. Zoals in deze methode in kaart gebracht is, ga je de algemene beperkende gedachten en gevoelens, die iedereen in meer of mindere mate bezit, op alle chakra niveaus loslaten. Het zijn gevoelens en gedachtes die zich van binnen afspelen, iets wat de ander niet ziet.

De meeste ervaren in de loop van of na de eerste week meteen verschil. Meer energie, meer levensvreugde, meer innerlijke rust. Dit geeft een extra boost om gemotiveerd verder te gaan met de tweede week.

week 2 In kaart brengen vlucht en vechtgedrag, wat vormt jouw patronen?

Nu we al een redelijke bulk hebben losgelaten, kunnen we iets specifieker kijken naar wat je mag loslaten. Dit test ik bij je uit middels een zuivere kinesiologische testmethode.Wat je in de tweede week loslaat, zijn de beperkende gedachten en gevoelens die bepalen welk gedrag je vertoont in een bepaalde situatie. Ookwel, vlucht en vechtgedrag. Dit vormt door herhaling een patroon. Deze patronen komen in week zes aan bod.

Dat lucht op! Je ervaart al meer ruimte en ‘bewegingsvrijheid’. En dat allemaal op eigen kracht.

week 3 In kaart brengen van je angsten, wat vormt jouw blokkade?

Angsten zijn een bundeling van beperkende gevoelens en gedachten. Deze doen we dan ook bewust in de derde week behandelen. Dit omdat je in het begin gewoonweg nog te troebel ziet. Nu komt inzichtelijk wat jou ervan weerhoud om iets wel of niet doen in het leven.

Wat een verlichting, besef en inzicht. Doordat het zowel op bewust als onderbewuste niveau doorwerkt, merk je meteen resultaat.

week 4 Mind-kicking

Om de chakra’s weer in balans te krijgen ga je in de vierde week de positieve gevoelens die bij elke chakra horen terughalen. Het zijn positieve gevoelens die ieder mens bezit maar die door het leven geblokkeerd zijn of zelfs hebben plaatsgemaakt voor een beperkend gevoel.

Balans. Je voelt je al een stuk meer in je eigen kracht. Het kan kloppen dat je nog iets mist. Geduld! Eerst goed rijpen voordat je je vleugels gaat uitslaan.

week 5 Doorbreken afhankelijkheidscirkel 

De eerste vier weken zijn vooral gericht op jezelf. Nu is het goed om je directe omgeving erbij te betrekken. We gaan namelijk je afhankelijkheidscirkel doorbreken. Wederzijdse afhankelijk is goed. Maar wanneer je teveel op een ander leunt kan dat voor onaantrekkelijkheid zorgen.

Dit was het puzzelstukje die je nodig had om weer zelfstandig te kunnen staan en gaan in het leven. Je hebt weer drive en voldoende zelfvertrouwen om je leven te leven. Maar nu op een bewuste manier zoals jij dat wilt, die voor jou goed voelt.

week 6 Programmeren

Vanaf deze week hebben we geen wekelijkse sessie meer. Je gaat als het ware uitproberen. Zie het als autorijden, je hebt nu je rijbewijs en nu begint het echte rijden. Je blijft de Body Mind Release methode toepassen. Je huiswerk voor de komende weken is namelijk je onderliggende beperkende patronen omzetten naar gevoelens die je wel wilt hebben zodat deze nieuwe patronen vormen die je nu wel kunnen ondersteunen.

Dit vind ik persoonlijk een krachtige oefening. Je gaat op een dieper niveau ervaren wie je bent en wat je daarvoor nodig hebt. Neem er dan ook de tijd voor.

Extra sessie voor diepgang gekwetst stuk/ traumatische ervaring

Net zoals in het leven, kan het ook voorkomen dat je tijdens het traject op de rem gaat. Doordat verschillende gevoelens en gedachten worden getriggerd kan dit op een bepaald moment een beschermingsreactie veroorzaken. Er is iets waardoor je niet verder kan, wil of mag van jezelf. Hierdoor ga je op de rem. Dit bespreken we dan. We gaan naar een situatie die jou op dat moment triggert. Ik begeleid je hierin. Door dit te (h)erkennen en te omarmen, ervaar je een boost. Je kunt het traject weer verder oppakken.

Follow- up

Na ongeveer 1,5 maand plannen we onze follow-up sessie, je kunt het zien als een evaluatie. Hoe gaat het  nu met je? Waar zit je nog mee? Waar kan ik je nog bij helpen? Ik zal je dan informeren over de mogelijkheden voor een vervolg traject Body Mind Release. Deze is enkel nodig als je op een later moment even vastloopt, hoe zat het ook alweer.

Neem al je inzichten, doorbraken en tools mee in je verdere persoonlijke ontwikkeling. Het leven is balanceren. Het vergt training. Het is voor mij een passie geworden.

 

Wat kan ik verwachten?

De meeste mensen ervaren al na 1 week beduidend meer rust in hun hoofd. Je voelt dan de ruimte om te aarden, meer in je lijf te zitten. Het zal even wennen zijn. Maar uiteindelijk kun je beter luisteren naar je lichaam. Doordat je meer in je lichaam zit en erop vertrouwt, gaat alles meer stromen. Je Body & Mind komt meer en meer in balans. Veel mensen ervaren de dagelijkse oefeningen dan ook als een soort meditatie. De meesten vinden het daarom ook heerlijk om zo de dag te beginnen maar ook af te sluiten. Zie het als een nieuwe start. Hierbij reset je eigenlijk je eigen brein. Rust in je hoofd, ontspannen lichaam, je hebt weer grip op wat je denkt en voelt, hoe jij je gedraagt, handelt en in het leven staat. Maar het voornaamste is het vertrouwen in jezelf. De zekerheid die je in alles voelt en ervaart en daarmee uitstraalt.

Draag jij totale zelfverantwoordelijkheid? Zoek de oorzaken van je problemen niet buiten jezelf. Body Mind Release geeft jou zelfvertrouwen, innerlijke rust en inzicht. En dat allemaal op eigen kracht. Ik help je graag! 

hart chakra

Persoonlijk vraaguurtje

 • Investering: 45,- voor 45 minuten
 • 1 op 1 sessie
 • Ideaal om inzichten te verkrijgen
 • Op locatie in Venlo
 • ​Als ondernemer kun je dit aftrekken als coaching of stressmanagement.
hart chakra

Body Mind Release basistraject

 • Intake is vrijblijvend
 • Investering: 630,- en materialen
 • Te betalen in drie termijnen of in één keer
 • Traject van 7 sessies en 1 follow up
 • Op locatie in Venlo onder begeleiding
 • ​Als ondernemer kun je dit aftrekken als coaching of stressmanagement.

Effectiviteit van Body Mind Release

Subjectief onderzoek naar de Body Mind Release methode laat voor >93% een zeer positief resultaat zien. 

5,2>8
Score op levensvreugde

Gemiddelde score (0-10) vóór de eerste behandeling, en ná de 5e behandeling. 

9,1
Gemiddeld

Is hoe cliënten de effectiviteit van de behandeling waarden. 

97,6%
Van de cliënten

Geeft aan op dit vlak (levensvreugde) verbeterd te zijn.

Contact

Heb je een vraag? Wil je meer weten over Body Mind Release of Acces Bars? Of wil je een afspraak maken om aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact met mij op. 

Scroll naar boven