hart chakra

DEWI BUSCHMAN

- mijn alter ego is een Diva - pioenrozen - passie voor persoonlijke ontwikkeling - samen eten - de geur van benzine op een tankstation - malachite - empatisch -

 

Even voorstellen 

Stel jezelf eens voor, dat alles mogelijk is. Dat is de juiste omschrijving van mijn transformatie. Ik dacht altijd in oplossingen maar durfde ze nooit te leven. En nu ben ik niet meer te stoppen. Lift jij mee?

Super Power 

Ik heet Dewi Sasmita Buschman-Soetjijati. De voornamen gekregen van mijn moeder. Toen ik vroeg waarom ze deze gekozen had zei ze, “gewoon vond ik mooi. En twee vrouwen die ik ambieerde heette een Dewi en de ander Sasmita.” Ik ben iemand van de betekenissen, vertalingen en synoniemen. Ik houd van puzzelen, linken leggen en essentie geven aan iets zodat mijn gevoelsleven meer tastbaar wordt. Dus zo weet ik dat mijn naam mijn geheime Super Power is.
Dewi staat voor Godin/Goddess - Wilde Feminine - intuïtie&verbondenheid. Sasmita staat voor Zijn - Divinity - God consciousness. I love it and I live it. Letterlijk&figuurlijk draag ik 'Ik' uit. Dankjewel mama. 

Van Verandermanager naar Chief of Happiness

In 2011 diploma Bachelor of Business Administration, Verandermanagement behaald. Theorieën als Covey, McKinsey, Kotter, De Caluwé, Ijsberg kwamen aan bod. Inhoudelijk Super opleiding. In de praktijk miste ik oog voor persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde me profileren als Bedrijven dokter maar ik moest eerst mijn binnenwereld aandacht geven.
2012, Spiritueel gezien een logisch jaar dat ik mijn burn-out onder ogen moest zien. Van kind af aan wist ik dat ik meer in me had dan dat ik liet zien. Het werd tijd dat ik mezelf ging begeleiden. Ik had altijd vertrouwen in mezelf, dat hield me op de been, dat heeft me gebracht tot waar ik nu ben.
In 2017 werd mij tijdens een seminar de vraag gesteld, waar sta jij over vijf jaar? Mijn antwoord was, out of the blue en zonder twijfel: Chief of Happiness zijn. Mijn onderbewuste sprak. Het was in mijn werkelijkheid. Ik heb het laten rusten en ben verder gegaan met het ontwikkelen van mijn kracht.
2020, in minder dan vijf jaar kan ik me identificeren aan deze titel. Ik weet wat die lading voor mij betekent en draag dit met liefde uit, voor mezelf, jou en het leven. Cheers!

Missie

In het leven ben je een winnaar als jij op je laatste dag kan terugkijken op een leven waar je trots op bent.

Mijn begeleidingsstijl is oprecht aanwezig zijn.
Ik voel het als mijn taak om je klaar te stomen voor jouw avontuur. Jij bent de regisseur ik ondersteun jou waar nodig.
Je leert wat de spelregels zijn van het leven en wat jij als speler kunt doen.

"People need knowledge of their own power and how to acces it"

Wees de beste versie van jezelf. Open je hart. Ervaar onvoorwaardelijke liefde. Daar is moed en lef voor nodig. Je krijgt er verbondenheid voor terug. Innerlijke rust, totale zelfverantwoordelijkheid en genieten van het leven. Je hebt vertrouwen dat je alles aankunt wat op je pad komt. Jij bent je intuïtie.handtekening dewi

Dewi Buschman
Erkend Body Mind Release Therapeute 

dewi vrolijk

Contact

Stop met twijfelen in je hoofd. Manifesteer vanuit jou! Ik help je er graag bij.

Scroll naar boven