ACCESS CONSIOUSNESS®

 

ALLES VAN HET LEVEN KOMT ME TOE MET GEMAK, VREUGDE EN GLORIE

Access Consiousness is de thuishaven van Access Bars en de pragmatische tools om die dingen in je leven te veranderen die je tot nu toe niet kon veranderen.

Access Bars

Access Bars is een mooie manier om je lichaam te ervaren. Het is een energetisch lichaamsproces voor meer rust, ontspanning en ruimte in je lichaam en hoofd. Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Door de aanraking verandert de frequentie in de hersenen, Theta. Voor sommige voelt het alsof je diep geslapen hebt, voor sommige voelt het als een massage en anderen kunnen het ervaren als helemaal zen en ontspannen zijn. Een Access Bars behandeling helpt om je volle emmertje te legen en meer rust in hoofd en lijf te ervaren. Veranderingen op fysiek en/of mentaal gebied zijn na enkele weken het best waarneembaar.

Geschikt voor volwassenen en kinderen

Access Bars behandelingen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen. Kinderen van deze tijd functioneren anders, zijn anders. Wat ze nodig hebben is erkenning voor wat zich afspeelt in hun wereld en hoe ze daar mee om kunnen gaan. Acces Bars voor het schoolgaande kind, denk dan bijvoorbeeld aan:

 • schooldagen die intensief zijn voor je kind
 • prikkels in de omgeving die veel zijn voor je kind
 • slaapproblemen door overprikkeling
 • beter bij jezelf blijven
 • meer rust in het hoofd
 • rusteloosheid/onrustig
 • betere concentratie

 

Access Body Process

Bij een bodyproces worden de handen op het lichaam geplaatst en de specifieke energie wordt gevraagd om te gaan stromen. Door de energie kunnen blokkades, trauma en pijn die in het lichaam vastzitten weer gaan stromen en kan er verandering plaats vinden. Door een bodyproces wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam aangezet. Het lichaam kan zichzelf genezen. Door de bodyprocessen wordt het lichaam hier weer aan herinnerd en worden energetische processen geactiveerd. Dit kan je merken door vermindering van klachten, soepeler bewegen, beter slapen en sneller herstellen.

Access kent wel 60 lichaamsprocessen. Ik bied er twee aan:

1. Body Process
The Erasure of all Fat Cells Dedicated to all Mobius Strips to Lock in Feelings as the Permanent Source for Invalidation of Being 

Wat sla jij op in de vetcellen van je lichaam?
Wat als jij alles van wat je waarneemt opslaat in de vetcellen van je lichaam?
Wat als jij daar dan een oordeel over hebt?
Wat zal dat dan betekenen voor jou en je lichaam?
Wat zal dat dan betekenen voor jouw GEWICHT?

Het gaat over het beeld wat jij van jezelf hebt. Met name een negatief zelfbeeld, het gevoel dat je niet goed genoeg bent, doen wat anderen van jou verlangen. Al dit soort gedachten en gevoelens zetten zich vast in je lichaam, in je vetcel. Het proces helpt je lichaam om alles wat je hebt opgeslagen in je lichaam los te laten, zodat je daarna weer keuze hebt om het anders te doen. Zonder oordeel en zelfbeperking kun je eindeloos creëren. Jij kiest zelf hoe je met je lichaam wilt omgaan, kies jij voor het lichaam wat past bij jou? 

2. Body Process
Restoration of Structural Integrity & Function

Dit energetische lichaamsproces is bedoeld om je uit jouw beoordelingsvermogen te leiden, spanning en stress uit je lichaam te laten ontsnappen, een gevoel van rust en veranderingen op cellulair niveau te brengen. Je helpt het lichaam alles los te laten dat niet meer dient. Integer zijn, trouw blijven aan jezelf. Uitgangspunt is nu vaak, ik moet het goed doen, ik mag geen fouten maken. Terwijl integer zijn juist zegt, doe wat goed voelt voor jou dan doe je het nooit fout. Hoeveel controle, overtuigingen en oordelen moet je daarvoor loslaten om dat te doen? De meeste oordelen zetten zich vast in ons lichaam tussen kruin en staart. Door energetisch hier stroming in te brengen kun je zomaar meer verbonden raken met je integriteit. Wie ben ik en wat wil ik zonder beperkende gedachten en gevoelens. Echt integer handelen heeft te maken met je grondhouding en je eigen innerlijke diepste overtuiging. Wil je hier samen naar kijken? Plan deze (h)eerlijke Body Process.

De behandeling

Tijdens de behandeling lig je ontspannen op een massagetafel. Het enige wat jij hoeft te doen is ademen. Ik werk met lichte aanrakingen op het hoofd of lichaam, je kleding blijft aan. Schoenen mogen uit tijdens de behandeling. Tip: neem een vest mee, gewoon lekker om erna aan te hebben.

hart chakra

Access Bars
kinderen

 • kinderen 0 t/m 12 jaar
 • Duur: +/- 20 minuten
 • Ik plan 45 minuten voor je in
 • Investering: 40,-
hart chakra

Access Bars / Body Process

 • Volledige behandeling met groot resultaat
 • Duur +/- 1 uur
 • Ik plan 1,5 uur voor je in
 • Investering 75,-
hart chakra

Contact

Heb je vragen over Access Bars, of de andere behandelingen en of het je kan helpen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

Scroll naar boven