Succesvolle voornemens

Waar sta jij in je leven? Het is in jouw voordeel als je soms even van een afstand naar je eigen leven kijkt. Waar ben ik mee bezig? Word ik hier blij van? Wat wil ik nog allemaal bereiken? Wat héb ik allemaal al bereikt? En zo zijn er meer levensvragen die jij jezelf kunt stellen om even een moment te pakken om stil te staan zodat je vanuit daar weer met een opgeladen gevoel je leven leeft. Anders is het wel heel makkelijk voor je automatische piloot, die redt het ook wel zonder ons. Met deze gratis module bied ik jou de mogelijkheid om hier stapsgewijs naar te kijken. Voor de een is het een invul moment, voor de ander een moment dat hun leven totaal kan veranderen. 

''Ik weet niet wat ik wil''

In mijn praktijk hoor ik vaak: ‘'ik weet niet wat ik wil, maar ik weet wel wat ik niet wil'’. Op zich is dit een begin. Alleen ben je ervan bewust dat alles wat jij aandacht geeft, daar gaat je energie naartoe. Door te denken aan wat je niet wilt houd je dit onbewust in stand. Hierdoor richt je je aandacht niet op wat je wél wilt bereiken. Als je nog niet weet wat je wel wilt, schoon jezelf dan op. Ontdoe jezelf van jouw beperkende gedachten en gevoelens om meer in verbinding te komen met jezelf. Van daaruit gaat het vuur in jou vanzelf weer aan en voel of zie jij al snel wat jouw verlangen is. Dan kun jij je intentie plaatsen en het vervolgens gaan (be)leven.

Kennis + actie = succes

Soms heb je zoveel zelfonderzoek gedaan dat je niet weet wat je er voor jezelf uit kunt halen. Zie jij de linkjes, zie jij de potentie, zie jij jezelf, kun jij je hoofd en lichaam samen laten werken, kortom laat jij je opgedane kennis voor je werken? Ga over op doen, haal jouw voordeel eruit om jouw volle potentieel te leven.

Kennis opdoen in zelfonderzoek, eigen maken door te doorvoelen wat het voor jou betekent en dan van transformeren naar manifesteren. Dit klinkt heel eenvoudig, en eigenlijk is het dat ook. Soms heeft het alleen tijd en ruimte nodig. Iets wat er wel en niet is. Iets wat wij gecreëerd hebben. Net als je gedachten en gevoelens die jouw ervan weerhouden om je leven te leven. Je kunt mijn ondersteuning inzetten om deze switch te maken.

Mijn stelling is: kennis is kracht. En je kunt dit nog meer kracht bijzetten door deze kennis te delen. Deze module is bedoeld om je inzicht te geven in de kracht van creëren. Het is geen vervanging voor het Body Mind Release traject, wel een goede voorbereiding.

Programma

Deze module bestaat uit het volgende programma:

1. Nulmeting en dankbaarheid

Kijk je ook terug of alleen vooruit? Of houd je vast aan het verleden en laat je de toekomst aan je voorbij gaan? En als je terugkijkt, voel je dan ook dankbaarheid? En als je vooruit kijkt, met welke werkelijkheid maak jij je doelen?

2. Op welk punt(en) in je leven loop je vast

Leef jij van binnen naar buiten of van buiten naar binnen. Beide kunnen voor jou werken zolang je het in balans houd en in het juiste perspectief ziet. Ik leg de vijf aspecten van je fundament uit. En hoe je op basis van deze aspecten doelen kunt formuleren en deze voor jou kunt laten werken.

3. Verlangens en overtuigingen

Ik geloof in de filosofie dat je eerst plaats moet maken voordat je het ander kunt verwelkomen. Ik heb het hier niet over liefde want daar is altijd plaats voor. Ik heb het over voornemens. Ik kan wel voornemens, intenties of doelen maken, alleen als ik beperkende gedachten en gevoelens ervaar op deze werkelijkheid, dan zullen deze mij ervan weerhouden om datgene te behalen wat ik zo graag wil bereiken. Wat wil je bereiken? Waarom? En vooral welke intentie zit erachter?  Daarbij is schoon schip maken, innerlijk, van belang. In de module ga ik hier dieper op in.

4. Doelen formuleren, intenties plaatsen en deze behalen

Het formuleren zal je zelf makkelijk afgaan. Het gaat vooral om het laatste. Hoe is jouw doorzettingsvermogen voor dit doel en wat zeg je tegen jezelf als je niet meteen resultaat ziet?

Voor wie?

Voor iedereen die de balans met zichzelf wilt opmaken. Waar sta ik nu, wat heb ik al gedaan en wat wil ik nog bereiken. Het kan ook zijn dat je nog even een zetje nodig hebt om weer in beweging te komen, het is tijd voor groei en verbetering.

 • De module wordt 12x per jaar aangeboden, bij elke Nieuwe maan
 • Duur: 10 dagen
 • Je krijgt in deze 10dagen 4x een PDF met informatie en opdrachten die je uitvoert
 • Aan het einde is er een mogelijkheid om een vrijblijvende evaluatiegesprek van een uur in te plannen
 • Investering: gratis, maar je commitment is een vereiste

Data 2021

De module start op de volgende data:

 1. 6 januari 2021
 2. 4 februari 2021
 3. 6 maart 2021
 4. 4 april 2021
 5. 3 mei 2021
 6. 2 juni 2021
 7. 1 juli 2021
 8. 31 juli 2021
 9. 30 augustus 2021
 10. 29 september 2021
 11. 28 oktober 2021
 12. 27 november 2021

''People need knowledge of their own power and how to access it''

Aanmelden

Meld je aan voor deze Gratis module. Ik neem dan persoonlijk contact met je op.

Scroll naar boven