LATIN SOLO WORKSHOP 2020

In september 2020 start een gloednieuwe en unieke workshop gebaseerd op latin dans en gericht om de innerlijke vrouwelijke beweging in jou naar buiten te laten komen.  Het gebruiken van je lichaam, voelen, ervaren, vrij zijn, durven, kind zijn, plezier, sensualiteit, levensenergie. En dat samen in een kleine en veilige groep gelijkgestemde vrouwen die elkaar empoweren. Latin dans staat centraal, maar ook empowerment, zelfontwikkeling, socializen, veiligheid en vrijheid.

''From the Inner Self out''. Women only! Één blok, 10 lessen en danservaring is niet nodig! 

Leer om stap voor stap weer te voelen

Dat we middels fysieke inspanning emoties kunnen loslaten zien we bijvoorbeeld in de yoga en de dans scene. In dans, en in het bijzonder latin dans, ben je lichaamsbewust bezig. Gevoel in je dans brengen zeggen ze wel eens. Dansen, bewegen op muziek, je laten leiden door je innerlijke beweging kan iedereen. Zodra ons hoofd zich ermee gaat bemoeien is de lol ervan af. Ik kan het niet, ik durf niet, de anderen zijn beter dan mij, ik ben niet happy met mijn lijf etc. Ieder heeft haar eigen reden om minder verbonden te zijn met haar lichaam. Tijdens deze workshop gaan we stap voor stap weer voelen hoe het is om de heupen weer te bewegen. Ongedwongen door heerlijke Latin Music. De vrouw, de heupen, de bekken. Het oer, het genieten, het leven. We keren naar binnen om aan het eind van het blok onszelf te zien staan, shinen in je eigen licht.

Op en top vrouwelijk

In een groep van 8 tot 12 gelijkgestemde vrouwen gaan we gezamenlijk een innerlijke reis maken. We keren naar binnen, in onszelf, in ons lichaam. Dit is een uniek aanbod. Het is een combinatie van Latin dans, chakra’s, lichaamstaal en Body Mind Release. Laat je leiden door de heerlijke muziek. Waarschijnlijk dans je eerst vanuit je hoofd om daarna steeds meer te versmelten met de muziek. Het wordt een innerlijke beweging die uitgedragen wil worden. Op en top vrouwelijk, voel die heupen en prachtige rondingen. Sta rechtop en draag jezelf met respect, wees Fier. Kijk jezelf aan in de spiegel, zacht en liefdevol. Natuurlijk mag wat technisch voetenwerk niet ontbreken. Je postuur, je bewegingen en je grip zijn zonder gedegen voetenwerk niet maximaal. De continue connectie tussen kruin en voeten vraagt focus, bewustzijn en commitment.

We zijn vrouw, we willen ons meer vrouw voelen, we willen onze vrouwelijkheid uitdragen

Zoveel battles overwonnen en daar waar we zo naar verlangen staat onderaan de lijst. Een van de tools die Body Mind Release hanteert is de Succescirkel. Deze wordt vaak als een boost ingezet, bijvoorbeeld ter voorbereiding van een sollicitatie of presentatie. Wat heb je van jezelf nodig om dat te kunnen bereiken wat jij wilt bereiken, en wat staat jou in de weg?  Deze Succescirkel gaan we dan ook gebruiken tijdens dit blok om de lessen optimaal bij te wonen en daarmee een effectief resultaat aan het eind van dit blok te behalen. Tevens krijg je daarmee een inkijk in de Body Mind Release methode. Het is overigens geen voorwaarde om het Body Mind Release traject te hebben gedaan of om af te nemen tijdens of na afloop van dit blok. Uiteraard zijn geïnteresseerden van harte welkom voor een intake.

“The Body benefits from movement, and the mind benefits from stillness”

-Sakyong Mipham-

De succescirkel

We trainen onze mind met de Succescirkel. Door gericht beperkende gedachten en gevoelens los te laten en positieve gevoelens te deblokkeren, zijn we neutraal (stil) zonder oordeel. Op deze manier kan het lichaam vrij bewegen, ontspannen loslaten en energie opdoen. Jij gaat je weer vrouw voelen, je heupen gebruiken en in je kracht staan. Kernwoorden zijn dan ook, levensenergie, sensualiteit, intimiteit, veiligheid en vrouwelijkheid. We gaan kort in op de baarmoeder. Een van de geschenken wat ons vrouw maakt. Voor degene die willen kunnen tijdens het blok een Baarmoeder Rite ontvangen. Hoe mooi is dat. ‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren; De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.’ In dit geval jouw wedergeboorte, door de vrijheid om je pad te volgen.

Wild Feminine: voor en door wilde wijze vrouwen

Kortom, een serie heerlijke danslessen met een unieke bonus. Het gaat er niet om wie de beste is of wie vooraan staat. Het gaat om moed en lef om van binnenuit je beweging te durven volgen. Als jij dát doet, ondersteun je alle vrouwen in de groep dit te doen en daarmee de vrouwen in je omgeving. De kracht en energie die hierbij ontstaat is ongekend! 

Latin Solo workshop: from the Inner Self out

Een unieke Latin workshop die de innerlijke vrouwelijke beweging in jou naar buiten laat komen.

Investering: 395,-

 • women only! de groep start bij een minimum van 8 dames (en maximaal 12 dames) 
 • één blok, bestaande uit 10 lessen van elk 2 uur (ruim 20 uur in totaal) 
 • twee keer een zondagochtend met inspirerende gastsprekers 
 • feeling en basic Latin dance: ChaCha, Rumba, Samba, Jive, Salsa. Ontwikkelt in samenwerking met IDTA gediplomeerde danslerares 
 • werkboek waarin je de info kunt nalezen en waarin je aantekeningen en opdrachten kunt maken
 • uitleg Succescirkel Body Mind Release zodat je deze gedurende de 10 weken kunt inzetten
 • je ontvangt een Baarmoeder Rite, alleen als jij dat wilt
 • één op één evaluatie
 • danservaring is niet nodig

Opmerking: om de veiligheid in de groep te creëren en waarborgen werken we op basis van een blok van 10 lessen in plaats van losse lessen. Je werkt zowel zelfstandig als samen aan een gezamenlijk doel, in een en dezelfde groep. Uiteraard wordt er rekening mee gehouden als je een keer niet kunt, maar in de regel vragen wij je om elke les gedurende 10 weken aanwezig te zijn.

Locatie

Het Lichtgarnizoen
Garnizoenweg 3a,
gebouw A, ruimte 3.05
5928 NA Venlo

Lestijden

 • Groep 1: donderdag 19.30u - 21.30u
 • Groep 2: vrijdag 19.00u - 21.00u
 • Groep 3: vrijdag 21.00u - 23.00u

Wil jij je heupen weer laten bewegen en tegelijkertijd je vrouwelijkheid uitdragen? Heerlijke muziek, tijd voor jezelf, én dansen op een next level? Meld je dan nu aan!

hart chakra

Aanmelden / Vragen

aanmelden kan door een mail te sturen naar welkom@innsaeibydewi.nl

Wil je eigenlijk wel, maar houd iets jou tegen? Of heb je verdere vragen? Neem dan gerust contact met mij op! 

Scroll naar boven